Επισκέπτες

Πως θα φθάσετε στο εκθεσιακό κέντρο :

Εάν έρχεστε αεροπορικώς:

Η πιο εύκολη και συνιστώμενη λύση είναι να πάρετε το μετρό (ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο) και να κατεβείτε στο σταθμό Παιανία-Κάντζα. Λεωφορείο της έκθεσης θα εκτελεί από εκεί δρομολόγια προς και από το MEC καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης.

Το  ταξί αποτελεί επίσης καλή λύση, αφού το MEC απέχει μόλις 10′ από το αεροδρόμιο.

Εάν έρχεστε με λεωφορείο:

Μπορείτε να επιλέξετε ένα εκ των Ε95 (Σύνταγμα-Σπάτα), Ε96 (Πειραιάς-Σπάτα), Ε94 (Εθνική Άμυνα-Σπάτα), 308 (Εθνική Άμυνα-Κορωπί) (Στάση Βυθούλκα), καθώς και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, από το Πεδίο του Άρεως κάθε 30 λεπτά ξεκινούν λεωφορεία με προορισμό: Πόρτο Ράφτη, Λαύριο, Μεσόγεια, Μαρκόπουλο και Καλύβια που κάνουν στάση έξω ακριβώς από το Εκθεσιακό Κέντρο.

Εάν έρχεστε με το τρένο:

Το MEC συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας με το μετρό και ευρύτερα με τον προαστιακό σιδηρόδρομο (σταθμός Παιανία-Κάντζα). Ένα λεωφορείο της έκθεσης θα εκτελεί δρομολόγια προς και από το MEC καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, συνδέοντάς το με το σταθμός Παιανία-Κάντζα

Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο:

Υπάρχουν δύο τρόποι να φτάσετε εύκολα στο MEC: μέσω της Αττικής οδού επιλέγετε την Έξοδο Ε17 (Προς Κάντζα) στο τέλος της εξόδου 17 ακολουθείτε τις πινακίδες προς MEC ή μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου. Όταν φτάσετε στο εκθεσιακό κέντρο, ακολουθήστε τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας της έκθεσης, οι οποίοι θα σας κατευθύνουν στον πιο ενδεδειγμένο χώρο δωρεάν στάθμευσης.

Εάν χρησιμοποιήσετε ταξί:

Στην είσοδο της έκθεσης λειτουργεί γραφείο ευρέσεως ταξί για τη διευκόλυνσή σας.

Η διαμονή σας στην Αθήνα :

Επισκέφθειτε ένα από τα ακόλουθα web sites για πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας στην Αθήνα: Athens Guide, Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή      25/11/2011                    10:00 – 20:00

Σάββατο          26/11/2011                    10:00 – 20:00

Κυριακή           27/11/2011                    10:00 – 20:00

Δευτέρα          28/11/2011                      10:00 – 20:00

Η έκθεση-φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο. Μ.E.C. (Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων), Παιανία.

 

Στην φόρμα που σας παρέχουμε μπορείτε να μας ζητήσετε παραπάνω πληροφορίες. Επίσης να καθορίσετε ραντεβού με τους εκπροσώπους των εταιρειών-εκθετών που σας ενδιαφέρουν: